Flyttstädning Bromma

Känner du dig överväldigad av tanken på flyttstädning? Lita på Fede Clean för att göra processen enklare. Vår dedikerade personal har framgångsrikt hjälpt många kunder i Bromma att reducera stressen och få en mer avslappnad flyttupplevelse.

Professionell flyttstädning i Bromma

När du står inför en flytt i Bromma, erbjuder vårt erfarna städningsteam en professionell flyttstädning med hög kvalitet. Att packa och flytta till ett nytt hem kan vara tidskrävande, och för många blir det svårt att även genomföra en ordentlig flyttstädning som uppfyller kraven. Vår tjänst syftar till att avlasta dig från detta ansvar genom att ta hand om hela städprocessen, vilket ger dig en smidigare och stressfri övergång till ditt nya boende.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Trygghetsgaranti

När du bokar flyttstädning hos oss, följer det med en trygghetsgaranti för att säkerställa en bekymmersfri upplevelse. Vi strävar efter att du ska känna dig trygg från första stund och lita på vår expertis inom städning när vi tar ansvar för hela flyttstädningsprocessen.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Helt miljösmart

Upplev proffsigt städande med miljövänliga och svanenmärkta städmedel. Genom att samarbeta med oss är du en del av insatsen för att främja miljön och skapa en mer hållbar värld. Vi prioriterar att sprida tanken att vår värld är underbar och att det är vår gemensamma ansvar att vårda den på ett hållbart sätt.

Flyttstädning till ett bra pris

Flyttstädning kan vara en utmanande uppgift, och många vänder sig till professionella städfirmor för att underlätta processen. Kostnaden för flyttstädning varierar beroende på bostadens storlek och typ. Ta kontakt med oss för att få en personlig och skräddarsydd offert.

Din flyttstädning i Bromma

Vi representerar en ansedd städfirma som utför flyttstädning i Bromma, och våra referenser från nöjda kunder som har fått effektiv flyttstädning talar för sig själva. Om du vill vara en del av den positiva erfarenhetslistan kan du enkelt boka tid för flyttstädning eller kontakta oss direkt.

Lägg till flytthjälp

För att göra det så enkelt som möjligt för dig, erbjuder vi även flytthjälp för att komplettera vårt utbud. Genom att ta hand om både flytten och städningen blir processen smidigare och mer bekväm för dig. Självklart får du ett reducerat paketpris.

Nöjda kunder i Bromma

Genom att erbjuda flyttstädning i Bromma bidrar vi till att våra kunder minskar sin stress vid flyttningen. Vi tar hand om hela städprocessen, vilket avlastar kunden och gör flyttningen enklare.

Boka flyttstädning Bromma till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Bromma får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?