Flyttstädning Dalarö

Vi på Fede Clean är erfarna inom städbranschen och kan leverera flyttstädning i Dalarö med kvalitet. Anlita oss för en enkel och stressfri flytt så kan du fokusera på ditt nya hem.

Trygghet och Garanti

Äntligen är det möjligt att kunna få kvalitetsgaranti när du bokar flyttstädning i Dalarö med kvalité. Få alla åtgärder helt kostnadsfritt om det skulle behövas för att få godkännande av hyresvärden eller mäklare. Vi garanterar att överlämna din gamla bostad i toppskick, flytta utan någon bekymmer då vi ser till att allt går så som det ska.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Dalarö

Det är svårt att utföra en flyttstädning själv om man inte är proffs på det, eftersom det finns krav på hur en flyttstädning ska utföras för att bli godkänt av hyresvärden eller mäklaren. Det jobbigaste som finns är att städningen inte blir godkänd då måste man anlita en firma eller göra det på nytt. Slipp denna huvudvärk från början genom att anlita oss på Fede Clean i Dalarö för din flyttstädning. Vi har garanti på städningen för att trygga dig ännu mer.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Vi fokuserar på att bidra till miljön, därför använder vi oss av miljövänliga städmedel för en bättre värld. Nu har du ännu en bra anledning till att anlita oss för att utföra din flyttstädning med hänsyn till miljön och hälsan. 

Vad innebär flyttstädning

Flyttstädning är den viktigaste saken att tänka på innan man flyttar ut. Så det gäller att städa noggrann både invändigt och utvändigt för att kunna uppfylla de krav som mäklarsamfundet fastställer.

Professionell städfirma

Anlita oss som städfirma för din flyttstädning i Dalarö och märk skillnaden av att bära på mindre ansvar, njut istället tillsammans med din familj av ert nya hem. Vi sköter städningen och din gamla bostad överlämnas rent och fräscht.

Boka flyttstädning i Dalarö till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Dalarö får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?