Flyttstädning Danderyd

Välj Fede Clean för en professionellt genomförd flyttstädning i Danderyd. Vi lovar att din tidigare bostad kommer att vara i bästa tänkbara skick vid överlämningen till nästa ägare. Säkra din bokning av flyttstädning med garanti till ett konkurrenskraftigt pris.

Trygghet och Garanti

Tillgången till kvalitetsgaranti vid bokning av flyttstädning i Danderyd skapar en grund för din känsla av trygghet. Garantin innebär att eventuella icke-godkända aspekter av städningen kostnadsfritt åtgärdas, och vi strävar efter att inte avsluta åtgärderna förrän både du och hyresvärden/mäklaren är helt nöjda.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Danderyd

Gör det enklare för dig själv genom att låta oss ta hand om din flyttstädning och minska bördan av att hantera allt själv. På Fede Clean i Danderyd står vi redo att ta ansvar för hela städ processen och se till att din bostad är ren och fräsch när det är dags att lämna över nycklarna. Om mäklaren eller hyresvärden inte godkänner städningen, kan du tryggt dra nytta av garantin som automatiskt ingår när du bokar flyttstädning från oss.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

I varje städning tar vi med oss noggrant utvalda miljövänliga städmedel för att inte bara rengöra effektivt utan också ge en positiv påverkan på miljön och vår hälsa. Den konsekventa användningen av dessa städprodukter bidrar också till att undvika starka allergiska reaktioner, vilket är till gagn särskilt för personer med allergier. Vårt fokus ligger på att skapa en sund och hållbar städupplevelse 

Vad innebär flyttstädning

Innan man avslutar sitt boende, ställs det vanligtvis krav på flyttstädning från hyresvärden eller mäklaren. För att säkerställa att städningen möter de specifika kraven för godkännande, är det klokt att överlåta uppgiften åt professionella inom städbranschen.

Professionell städfirma

Genom att välja oss för din flyttstädning i Danderyd får du inte bara en professionell service utan också fördelen av minskat ansvar. Vår garanti säkerställer att städningen blir godkänd av både hyresvärden och mäklaren. 

Boka flyttstädning i Danderyd till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Danderyd får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?