Flyttstädning Djursholm

Är du i behov av att en professionell städfirma tar hand om din flyttstädning i Djursholm? Vi på Fede Clean kompromissar om att din bostad överlämnas i toppskick.

Professionell flyttstädning i Djursholm

Efter flera års erfarenhet inom städbranschen vet vi hur en professionell flyttstädning i Djursholm ska vara. Med fokus på kvalitet och kundnöjdhet har fler kunder som litat på oss lyckats överlämna sina hem i toppskick till mäklaren /hyresvärden. Få den hjälpen du behöver för under mer underlättad flytt och njutning med familjen i nya hemmet.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Trygghetsgaranti

Trygghetsgaranti är något som ingår när du bokar flyttstädning för att ge dig tryggheten av att allt kommer att utföras på ett professionellt sätt. Om den som flyttar in anser att något bör åtgärdas är det inget som påverkar dig, då garantin täcker alla kostnader.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Helt miljösmart

Genom att anlita oss kan du vara säker på att miljön kommer att tacka dig för ett miljösmart val. Det eftersom vi alltid minimerar vår klimatavtryck och försöker kontinuerligt välja miljövänliga städmedel som inte ger några reaktioner hos känsliga personer.

Flyttstädning till ett bra pris

Vad flyttstädning kostar beror alltid på olika faktorer som kan göra att priset varierar. Den vanligaste faktorn som påverkar priset är antalet kvm som bostaden har. Önskar du veta hur mycket det kommer att kosta så kan du ta kontakt med oss så får du direkt hjälp.

Din flyttstädning i Djursholm

Som din städfirma i Djursholm står vi till tjänst för att leverera flyttstädning med kvalitet. Vänta inte längre och boka en tid med oss så lovar vi att ta ansvar för hela överlämningen av din bostad med garanti.

Boka flyttstädning i Djursholm till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Djursholm får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?