Flyttstädning Ekerö

Engagera Fede Clean för en högkvalitativ flyttstädning i Ekerö. Vi säkerställer att din föregående bostad presenteras i utmärkt skick vid överlämningen till nästa ägare. Boka vår flyttstädning med garanti till ett pris som står sig väl i konkurrensen. 

Trygghet och Garanti

Möjligheten att nyttja kvalitetsgaranti vid bokning av flyttstädning i Ekerö är avsedd för att erbjuda en trygg upplevelse. Genom garantin eliminerar vi eventuella bekymmer genom att kostnadsfritt åtgärda brister som inte skulle godkännas av hyresvärden eller mäklaren.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Ekerö

Njut av en stund av avkoppling och låt oss ta hand om din flyttstädning, vilket minskar din totalkostnad för bekymmer. På Fede Clean i Ekerö är vi här för att helt hantera städningen och se till att din bostad är ren och fräsch när det är dags att överlämna nycklarna. Om mäklaren eller hyresvärden inte godkänner städningen, kan du tryggt dra nytta av garantin som automatiskt ingår när du bokar flyttstädning hos oss.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Vi gör alltid städningen med omsorg och använder konsekvent miljövänliga städmedel för att både gynna miljön och vår egen hälsa. Valet av dessa produkter har även den fördelen att minimera risken för allergiska reaktioner, vilket är särskilt viktigt för personer med allergier. På detta sätt strävar vi efter att skapa en ren och hälsosam omgivning. 

Vad innebär flyttstädning

Kraven från hyresvärden eller mäklaren för flyttstädning är en standardpraxis vid utflyttning. För att möta de exakta kraven och säkerställa godkännande är det ett klok beslut att engagera kvalificerade städproffs.

Professionell städfirma

Att anförtro oss din flyttstädning i Ekerö innebär flera fördelar för dig. Du befrias från överdrivet ansvar under din flytt, samtidigt som vår garanti säkerställer att städningen uppfyller godkännande kraven från både hyresvärden och mäklaren.

Boka flyttstädning i Ekerö till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Ekerö får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?