Flyttstädning Enskede

Känner du att flyttstädningen är övermäktig? Fede Clean är här för att underlätta för dig. Vår erfarna personal har hjälpt många kunder i Enskede att minska stressen inför sina flyttar genom att leverera professionell flyttstädning.

Professionell flyttstädning i Enskede

Vårt kompetenta team inom städning står redo att leverera en professionell flyttstädning i Enskede med fokus på hög kvalitet. När du står inför en flytt, där allt ska packas och transporteras till ditt nya hem, kan det vara utmanande att hinna med en omfattande flyttstädning som uppfyller de gällande kraven. Där kommer vi in i bilden, och vi tar hand om hela städprocessen åt dig.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Trygghetsgaranti

När du väljer att boka flyttstädning hos oss, inkluderar vi en trygghetsgaranti för att göra din bokning bekymmersfri. Vi strävar efter att du från början ska känna förtroende för vår expertis inom städning och överlämna hela processen till oss.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Helt miljösmart

Upptäck professionellt städande med miljövänliga och svanenmärkta städmedel. Genom att anlita oss gör du en aktiv insats för att stödja miljön och bidra till en mer hållbar värld. Vårt engagemang är att sprida tanken om att vår värld är underbar och att det är vår plikt att vårda den på ett hållbart sätt.

Flyttstädning till ett bra pris

Flyttstädning kan vara krävande och påfrestande, vilket har lett till en ökad efterfrågan på professionell hjälp från städfirmor. Kostnaden för flyttstädning varierar beroende på bostadens storlek i kvadratmeter och typ. Kontakta oss för att få en personlig och skräddarsydd offert.

Din flyttstädning i Enskede

Vi representerar en etablerad städfirma i Enskede som har ackumulerat ytterligare positiva referenser från kunder som har erfarit framgångsrik flyttstädning och fullständig tillfredsställelse. Du kan vara nästa på listan genom att enkelt boka tid för flyttstädning eller ta kontakt med oss.

Boka flyttstädning i Enskede till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Enskede får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?