Flyttstädning Farsta

När det gäller flyttstädning i Farsta kan du luta dig tillbaka och låta Fede Clean ta hand om det. Vi ger dig garanti för att din bostad kommer att uppfylla och bli godkänd enligt hyresvärdens eller mäklarens standarder.

Professionell flyttstädning i Farsta

När du bokar oss för flyttstädning i Farsta är vårt mål att leverera en professionell service med betoning på kvalitet och precision. Vi är här för att förenkla flytten för våra kunder genom att ta hand om städningen, vilket möjliggör en smidigare övergång med mindre bekymmer.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Trygghetsgaranti

När du bokar flyttstädning hos oss, kan du vara trygg med att vi tar hand om uppdraget på bästa sätt. Vår spetskompetens inom städning kompletteras av en inkluderad trygghetsgaranti som säkerställer att eventuella korrigeringar görs helt kostnadsfritt.

 

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Helt miljösmart

Vi som företag är engagerade i att vårda vår miljö och ser det som vår plikt att skydda den. Vårt åtagande inkluderar att endast använda miljövänliga och svanenmärkta städprodukter i alla våra städtjänster, vilket ger en trygg och positiv påverkan på miljön.

Flyttstädning till ett bra pris

Att få ett prisvärt erbjudande för flyttstädning är något alla eftersträvar. Våra låga priser kompletteras med hög kvalitet. Priset för din flyttstädning anpassas efter faktorer som bostadens storlek och typ. Kontakta oss för att få en personlig och skräddarsydd offert.

Din flyttstädning i Farsta

Vår närvarande städfirma i Farsta har varit till stor nytta för många kunder som har genomfört problemfri flyttstädning och framgångsrikt överlämnat sina bostäder i utmärkt skick till de nya ägarna. Säkra den professionella hjälpen genom att enkelt boka eller kontakta oss.

Boka flyttstädning i Farsta till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Farsta får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?