Flyttstädning Gustavsberg

Fede Clean är din pålitliga partner för högkvalitativ flyttstädning i Gustavsberg till förmånliga priser. Begär en kostnadsfri offert för din flyttstädning och dra nytta av vår professionella service. Välkommen till oss för en skinande ren hemflytt!

Trygghet och Garanti

För att säkerställa din trygghet när du väljer oss inkluderar vi en kvalitetsgaranti vid bokning av flyttstädning i Gustavsberg. Denna garanti kan användas om hyresvärden eller köparen inte godkänner städningen. Målet är att göra din flyttprocess så smidig som möjligt. Boka din flyttstädning med oss för en säker och pålitlig tjänst. 

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Gustavsberg

Utförandet av flyttstädning kan vara knepigt om man inte har kunskap om de specifika kraven för att överlämna bostaden. Ofta godkänns inte städningen av hyresvärden eller mäklaren, vilket kräver ytterligare åtgärder för att rätta till felet. Här på Fede Clean i Gustavsberg finns vi för att underlätta din flyttprocess och se till att du överlämnar din tidigare bostad i optimalt skick.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Vid varje flyttstädning är vår prioritet att använda miljövänliga produkter för att värna om både miljön och vår hälsa. Genom att välja oss för din flyttstädning i Gustavsberg får du inte bara professionell service, utan även omtanke om hållbarhet och hälsa genom hela processen. 

Vad innebär flyttstädning

Flyttstädning utgör en omfattande form av städning som innebär en noggrann rengöring av hela bostaden, både interiört och exteriört. Vid denna typ av städning strävar man efter att uppfylla samtliga krav som ställs för en smidig och godkänd överlämning av bostaden.

Professionell städfirma

För den som söker befrielse från stress och önskar professionell hjälp är flyttstädning i Gustavsberg det optimala valet. En erfaren städfirma, specialiserad inom området, tar hand om hela processen för en smidig och effektiv utflyttning. 

Boka flyttstädning i Gustavsberg till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Gustavsberg får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?