Flyttstädning Hägersten

Vårt team på Fede Clean står till tjänst för din flyttstädning i Hägersten, och vi strävar efter att du ska kunna slappna av. Vi säkerställer även att din bostad uppfyller kraven och blir godkänd av hyresvärden eller mäklaren.

Professionell flyttstädning i Hägersten

Vårt huvudsyfte vid flyttstädning i Hägersten är att genomföra arbetet på ett professionellt sätt med betoning på hög kvalitet och noggrannhet. Vi existerar för att göra våra kunders flyttupplevelse mer bekväm genom att avlasta dem från bördan av att själva ta hand om hela städprocessen.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Trygghetsgaranti

Genom att boka flyttstädning hos oss placerar du ditt uppdrag i pålitliga händer. Vår expertis sträcker sig inte bara till städning, utan vi erbjuder även en trygghetsgaranti som täcker kostnadsfria åtgärder om något behöver korrigeras.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Helt miljösmart

Vår affärspraxis har alltid varit präglad av omsorg om miljön, eftersom vi inser vårt ansvar gentemot den omgivande naturen. När du väljer våra tjänster kan du vara säker på att vi enbart använder miljövänliga och svanenmärkta städmedel för att bibehålla en hälsosam och hållbar miljö.

Flyttstädning till ett bra pris

Att säkerställa ett rimligt pris för flyttstädning är viktigt för alla. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och bibehåller samtidigt en hög kvalitet i våra tjänster. Ditt specifika pris för flyttstädning kan påverkas av variabler som bostadens storlek i kvadratmeter och typ. Kontakta oss för att få en skräddarsydd offert.

Din flyttstädning i Hägersten

Som den etablerade städfirman i Hägersten har vi bistått flertalet kunder med effektiv flyttstädning, vilket har resulterat i smidiga överlämningar av bostäder till deras nya ägare. Få den professionella assistansen du behöver genom att enkelt boka eller kontakta oss.

Boka flyttstädning i Hägersten till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Hägersten får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?