Flyttstädning Handen

Ge oss på Fede Clean förtroendet att sköta din flyttstädning i Handen, och slipp oroa dig för städningen under din flytt. Vi erbjuder alltid garanti för att säkerställa att varje detalj utförs på ett korrekt och tillfredsställande sätt.

Trygghet och Garanti

Upplev en bekymmersfri flyttstädning i Handen med hjälp av våra branschexperter. Vi tillhandahåller kvalitetsgaranti för att säkerställa din trygghet när du väljer oss. Genom denna garanti erbjuder vi kostnadsfria åtgärder om något inte skulle bli godkänt av hyresvärden eller mäklaren.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Handen

Att packa och planera för en flytt är redan tillräckligt krävande. Låt oss ta hand om den professionella flyttstädningen och se till att din bostad når toppskick när den överlämnas till hyresvärden eller mäklaren. Om det skulle finnas något som behöver åtgärdas kan du känna dig trygg med vår garanti, som alltid ingår när du bokar städning från oss på Fede Clean i Handen. Vi är självgående och här för att göra din flyttprocess smidig och bekymmersfri.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Vårt tydliga fokus är att aktivt bidra till en positiv miljöpåverkan och främja vår egen hälsa. Denna strävan manifesteras genom vår konsekventa användning av uteslutande miljövänliga städprodukter. Genom att välja oss för dina städbehov får du inte bara professionell service utan också förmånen att bidra till en hälsosam och hållbar omgivning. 

Vad innebär flyttstädning

Flyttstädning representerar den omfattande rengöringen av hela bostaden vid utflyttning. Det är av yttersta vikt att välja en kvalificerad professionell för att säkerställa godkännande från både hyresvärden och mäklaren.

Professionell städfirma

Genom att välja oss för din flyttstädning tar vi oss ansvaret att noggrant städa din tidigare bostad. Vi levererar kvalitet och ger dig samtidigt en garanti för att säkerställa att arbetet utförs på ett professionellt sätt. 

Boka flyttstädning i Handen till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Handen får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?