Flyttstädning Haninge

Tillfråga Fede Clean för en professionellt genomförd flyttstädning i Haninge. Vi försäkrar att din tidigare bostad lämnas i förstklassigt skick inför överlämningen till dess nästa ägare. Boka flyttstädning med garanti till en konkurrenskraftig kostnad.

Trygghet och Garanti

Att du får tillgång till kvalitetsgaranti vid bokning av flyttstädning i Haninge är avsiktligt för att skapa en känsla av trygghet. Den inneboende bekymmersfriheten uppstår då garantin säkerställer kostnadsfria åtgärder om något inte skulle bli godkänt av hyresvärden eller mäklaren.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Haninge

Ge dig själv möjligheten att koppla av och låt oss hantera din flyttstädning, så att du har en mindre bekymmer att fundera över. På Fede Clean i Haninge är vi här för att ta över hela städ processen och säkerställa att din bostad är ren och fräsch när det är dags att lämna över nycklarna. Om mäklaren eller hyresvärden inte godkänner städningen, kan du tryggt dra nytta av garantin som automatiskt inkluderas när du bokar flyttstädning från oss.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Under varje städning bär vi med oss noga utvalda miljövänliga städprodukter för att inte bara skapa en ren och fräsch miljö, utan också för att göra en positiv påverkan på vår egen hälsa. Användningen av dessa miljövänliga städmedel är också fördelaktig då det minskar risken för starka allergiska reaktioner, vilket ytterligare stärker vårt engagemang för en hälsosam och hållbar livsstil.

Vad innebär flyttstädning

Innan man lämnar en bostad, ställer hyresvärden eller mäklaren ofta krav på utförandet av flyttstädning. För att säkerställa att städningen uppfyller de specifika kraven som krävs för godkännande är det väsentligt att anlita professionella inom städbranschen.

Professionell städfirma

När du väljer oss för din flyttstädning i Haninge, drar du nytta av flera fördelar. Du minimerar ditt ansvar under flytten och får samtidigt garanti för att städningen godkänns av både hyresvärden och mäklaren. 

Boka flyttstädning i Haninge till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Haninge får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?