Flyttstädning Hässelby

Vi på Fede Clean står redo att hjälpa dig med din flyttstädning i Hässelby så att du kan slappna av. Vi garanterar att din bostad kommer att godkännas av hyresvärden/mäklaren.

Professionell flyttstädning i Hässelby

Målet vi har när du anlitar oss för flyttstädning i Hässelby är att utföra det på ett professionellt sätt där kvalitet och noggrannhet tas i första hand. Anledningen till att vi finns är för att underlätta för våra kunder när de ska flytta, det är tillräckligt mycket att packa och flytta för att behöva ta hand om hela städningen själv.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Trygghetsgaranti

När du bokar flyttstädning kan du vara säker på att uppdraget ligger i goda händer. Vi är inte bara experter inom städning utan vi erbjuder också en trygghetsgaranti som gör att vi åtgärdar helt kostnadsfri om något skulle behöva åtgärdas.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Helt miljösmart

Som företag har vi alltid varit snälla mot vår miljö eftersom det är vår uppdrag som bor i den att se till så att den inte påverkas negativt. Du kan känna dig säker om att vi använder miljövänliga och svanenmärkta städmedel för alla städtjänster.

Flyttstädning till ett bra pris

Att få ett bra pris för flyttstädning är något som alla vill ha. Vi erbjuder flyttstädning till ett lågt pris och håller kvaliteten hög. Att få fram just ditt pris kan påverkas av olika faktorer som antal kvm och vilken bostadstyp ditt hem är. Du är välkommen att kontakta oss för en skräddarsydd offert.

Din flyttstädning i Hässelby

Vi är en städfirma som finns i Hässelby där fler kunder har fått hjälp med flyttstädning och kunnat överlämna sin bostad i toppskick till nya bostadsägaren. Få den professionella hjälpen du med genom att boka eller kontakta oss.

Boka flyttstädning i Hässelby till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Hässelby får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?