Flyttstädning Huddinge

Anlita oss på Fede Clean för en professionellt utfört flyttstädning i Huddinge. Vi garanterar att få din gamla bostad i toppskick för överlämning till nästa ägare. Boka flyttstädning med garanti till ett konkurrenskraftigt pris. 

Trygghet och Garanti

Att du får kvalitetsgaranti när du bokar flyttstädning i Huddinge är något som för dig att känna dig trygg. Anledningen till att känna dig bekymmersfri är för att du får garanti om att något inte skulle godkännas av hyresvärden eller mäklaren. Då åtgärdar vi felet helt kostnadsfritt och stoppar inte tills både du och hyresvärden/mäklaren blir helt nöjda.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Huddinge

Nu kan du slappna av och låta oss hjälpa till med din flyttstädning så blir det en sak mindre att tänka på. Vi på Fede Clean i Huddinge är här för att ta hand om hela städningen och se till att bostaden blir rent och fräsch för inlämningen. Om mäklaren eller hyresvärden godkänner inte städningen kan du dra nytta av garantin som ingår när du bokar flyttstädning av oss. 

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

När vi städar har vi alltid med oss miljövänliga städmedel för att ge miljön en positiv påverkan såsom vår egen hälsa. Att använda miljövänliga städmedel undviker också att personer med allergier får starka reaktioner.

Vad innebär flyttstädning

Flyttstädning är det som hyresvärden eller mäklaren kräver att man utför innan man flyttar ut. Det finns krav att uppfylla för att en städning ska bli godkänd, därför behöver du anlita proffs inom städning.

Professionell städfirma

Att anlita oss för din flyttstädning i Huddinge har fler fördelar. De fördelar är att du får mindre ansvar under din flytt och att du får garantin av att städningen godkännas av hyresvärden och mäklaren.

Boka flyttstädning i Huddinge till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Huddinge får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?