Flyttstädning Järfälla

Överlämna ansvaret för din flyttstädning i Järfälla till oss på Fede Clean, och befria dig från bekymret kring städningen under din flytt. Vi erbjuder garanti för att säkerställa att varje moment hanteras på ett korrekt och tillförlitligt sätt.

Trygghet och Garanti

Välj en flyttstädning i Järfälla utan bekymmer, levererad av våra branschexperter. Vi sätter din trygghet i fokus genom att erbjuda kvalitetsgaranti. Denna garanti möjliggör kostnadsfria åtgärder om något inte godkänns av hyresvärden eller mäklaren. Vår primära målsättning är att uppnå hög kundnöjdhet, vilket i sin tur hjälper oss att blomstra som företag.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Järfälla

Att hålla reda på allt som behöver packas och organiseras under en flytt är redan tillräckligt krävande. Låt oss ta hand om den professionella flyttstädningen för att säkerställa att din bostad når toppskick när den överlämnas till hyresvärden eller mäklaren. Med vår garanti inkluderad i tjänsten får du extra trygghet när du bokar städning från oss på Fede Clean i Järfälla. Vi är självgående och här för att göra din flytt så smidig som möjligt.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Vårt klara mål är att positivt påverka miljön och främja hälsan, vilket vi uppnår genom strikt användning av miljövänliga städprodukter. Rekommendationen att välja ekologiska städmedel är också särskilt fördelaktig för personer med allergier. När du väljer oss får du inte bara en professionell städning utan också en medveten satsning på en hälsosam och hållbar livsstil. 

Vad innebär flyttstädning

Under utflyttningsprocessen är flyttstädning den omfattande rengöringen som omfattar hela bostaden. För att säkerställa att städningen får godkännande av både hyresvärden och mäklaren är det viktigt att välja en kunnig och pålitlig professionell.

Professionell städfirma

Med oss som din valda partner för flyttstädningen tar vi fullt ansvar för att städa din föregående bostad noggrant och effektivt. Du kan lita på vår garanti för att säkerställa att arbetet utförs med hög kvalitet och professionalism.

Boka flyttstädning i Järfälla till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Järfälla får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?