Flyttstädning Kallhäll

Underlätta din flytt genom att välja vårt professionella tjänst flyttstädning i Kallhäll. Vi garanterar att ditt hem uppfyller alla krav för smidig överlämning till nästa ägare.

Experter inom flyttstädning i Kallhäll

Vår gedigna erfarenhet inom flyttstädning är resultatet av över 15 års aktiv närvaro i branschen. När du väljer oss för flyttstädning i Kallhäll kan du vara trygg i vetskapen att vi strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster och uppfylla dina förväntningar på kundnöjdhet. 

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Garanti & Försäkring

Vi följer alltid de krav som mäklaren eller hyresvärden har så att allt godkänns vid inlämning av bostaden. Dessutom ingår en garanti på själva tjänsten som gör att vi åtgärdar kostnadsfritt om något uppstår.

Känn dig säker med vår ansvarsförsäkring som är redo att agera om något skulle hända under städningen.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Vi på Fede Clean är engagerade i att använda miljövänliga produkter för att bidra till en bättre miljö och påverka vår planet positivt. Miljövänliga produkter är skonsammare för människor och ger en positivare påverkan jämfört med konventionella städmedel.

Helt smidigt och effektiv

När du anlitar oss ser vi till så att flyttstädningen utförs så smidigt det går med effektivitet. Vi sköter hela städningen och har med oss all material och städutrustning.

100% Kundnöjdhet

Genom att utföra ett bra jobb hos kunder och ge det lilla extra säkrar vi oss att kunderna blir helt nöjda. Vi fokuserar på kvalité och kundnöjdhet för att vi ska fortsätta växa som företag.

Boka flyttstädning i Kallhäll till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Kallhäll får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?