Flyttstädning Kista

Behöver du assistans från en erfaren städfirma för din flyttstädning i Kista? På Fede Clean strävar vi efter att säkerställa att din bostad överlämnas i perfekt skick.

Professionell flyttstädning i Kista

Med flera års erfarenhet inom städbranschen har vi utvecklat expertisen som krävs för att leverera en professionell flyttstädning i Kista. Genom att ha kvalitet och kundnöjdhet som våra huvudfokus har många av våra kunder framgångsrikt kunnat överlämna sina hem i utmärkt skick till mäklaren eller hyresvärden.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Trygghetsgaranti

Vår inkluderade trygghetsgaranti vid bokning av flyttstädning säkerställer att du kan känna dig trygg med att varje aspekt kommer att hanteras professionellt. Om den nya bostadsinnehavaren önskar några förändringar täcker garantin alla kostnader och skapar en bekymmersfri övergång för dig.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Helt miljösmart

När du väljer att ta hjälp av våra tjänster, gör du samtidigt ett medvetet och miljövänligt val. Vi strävar ständigt efter att minimera vårt klimatavtryck och väljer noggrant miljövänliga städprodukter för att säkerställa att din miljöpåverkan är minimal.

Flyttstädning till ett bra pris

Priset för flyttstädning varierar alltid beroende på olika faktorer, och den primära påverkande faktorn är oftast bostadens kvadratmeter. Om du är nyfiken på att få reda på den exakta kostnaden är du välkommen att kontakta oss direkt för snabb och personlig assistans.

Din flyttstädning i Kista

Vi är din pålitliga städfirma i Kista som är redo att erbjuda högkvalitativ flyttstädning. Tveka inte, boka en tid med oss och vi åtar oss ansvar för hela processen, med garanti.

Boka flyttstädning i Kista till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Kista får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?