Flyttstädning Kungsholmen

Söker du professionell hjälp med flyttstädning i Kungsholmen? Hos Fede Clean går vi på kompromiss med kvaliteten och ser till att din bostad överlämnas i absolut toppskick.

Professionell flyttstädning i Kungsholmen

Vi har ackumulerat omfattande erfarenhet inom städbranschen och förstår djupgående vad som krävs för en professionell flyttstädning i Kungsholmen. Vår betoning på kvalitet och kundnöjdhet har lett till framgångsrika överlämningar av hem i toppskick till mäklare och hyresvärdar, och vi är här för att ge dig den assistans du behöver för en smidigare och mer njutbar flytt.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Trygghetsgaranti

Med vår trygghetsgaranti, en integrerad del av vår flyttstädning, kan du vara säker på att allt utförs på ett professionellt sätt. Om den nya ägaren önskar några förändringar, behöver du inte oroa dig – garantin täcker alla kostnader och skapar en problemfri övergång för dig.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Helt miljösmart

Vi erbjuder inte bara städtjänster utan också ett miljösmart val för dig. Genom att alltid sträva efter att minimera vårt klimatavtryck och selektivt välja miljövänliga städprodukter, kan du vara trygg med att ditt val gynnar både miljön och din hälsa.

Flyttstädning till ett bra pris

Flyttstädningens kostnad påverkas alltid av olika variabler, och den vanligaste faktorn som spelar in är bostadens storlek i kvadratmeter. Om du vill ha en tydlig uppfattning om priset är det enkelt att få direkt hjälp genom att kontakta oss.

Din flyttstädning i Kungsholmen

Som din dedikerade städfirma i Kungsholmen är vi redo att leverera flyttstädning av hög kvalitet. Var inte blyg, boka en tid med oss och låt oss ta på oss ansvaret för hela överlämningen av din bostad, med garanti.

Boka flyttstädning i Kungsholmen till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Kungsholmen får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?