Flyttstädning Lidingö

Om du tycker att flyttstädningen är en utmaning, tveka inte att kontakta oss på Fede Clean. Vi har framgångsrikt bistått ett flertal kunder i Lidingö, vilket har minimerat stressen och gjort deras flyttupplevelse smidigare.

Professionell flyttstädning i Lidingö

Vi är redo att erbjuda dig en professionell flyttstädning i Lidingö genom vårt kunniga städningsteam. I samband med en flytt är det en överväldigande process att packa och överföra alla ägodelar till det nya hemmet. För många återstår inte tid eller energi för att utföra en noggrann flyttstädning enligt de strikta kraven. Därför finns vi här för att underlätta genom att ta hand om hela städningen, så att du kan fokusera på övriga aspekter av din flytt.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Trygghetsgaranti

Med vår trygghetsgaranti blir din bokning av flyttstädning helt problemfri. Garantin är en signal om vår strävan att du omedelbart ska lita på vår kompetens inom städning och låta oss hantera hela flyttstädningen åt dig.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Helt miljösmart

Få en professionell städupplevelse med städprodukter som är både miljövänliga och svanenmärkta. Genom att välja oss som din städpartner tar du aktivt del i att stötta miljön och bidra till en mer hållbar värld. Vi strävar efter att sprida medvetenheten om att vår värld är fantastisk och att vi alla har ansvaret att bevara den på ett hållbart sätt.

Flyttstädning till ett bra pris

Flyttstädning är ofta krävande och det blir allt vanligare att människor väljer att överlåta detta arbete till professionella städfirmor. Priset för flyttstädning påverkas av bostadens kvadratmeter och typ. Kontakta oss för att få en individuell och anpassad prisoffert.

Din flyttstädning i Lidingö

Vår städfirma i Lidingö har vunnit förtroende från många kunder som har fått förstklassig hjälp med flyttstädning och har uttryckt sin fulla belåtenhet. Om du vill bli en del av den gruppen kan du boka din tid för flyttstädning eller ta direkt kontakt med oss.

Boka flyttstädning i Lidingö till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Lidingö får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?