Flyttstädning Liljeholmen

Fede Clean är redo att assistera dig med flyttstädning i Liljeholmen, vilket ger dig möjligheten att koppla av. Vi kan garantera att din bostad kommer att bli godkänd av hyresvärden eller mäklaren.

Professionell flyttstädning i Liljeholmen

När du väljer oss för flyttstädning i Liljeholmen strävar vi efter att utföra tjänsten på ett professionellt sätt, med fokus på hög kvalitet och noggrannhet. Vår primära målsättning är att underlätta för våra kunder under flytten, där vi tar hand om städningen så att de kan fokusera på övriga aspekter av sitt flyttprojekt.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Trygghetsgaranti

När du väljer att boka flyttstädning hos oss, kan du vara övertygad om att ditt uppdrag är i kompetenta händer. Vi är inte bara specialister inom städning, utan vi inkluderar också en trygghetsgaranti som säkerställer att eventuella justeringar görs helt kostnadsfritt.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Helt miljösmart

Vi som företag har alltid strävat efter att vårda och skydda vår miljö, då vi anser att det är vårt ansvar gentemot den miljö vi lever och verkar i. Du kan vara trygg i vetskapen att vi konsekvent använder oss av miljövänliga och svanenmärkta städprodukter för att säkerställa en positiv påverkan.

Flyttstädning till ett bra pris

Alla strävar efter att få ett fördelaktigt pris för flyttstädning, och hos oss får du både låga priser och hög kvalitet. Priset för din flyttstädning kan variera beroende på faktorer som bostadens kvadratmeter och typ. Kontakta oss gärna för att få en individuell och anpassad offert.

Din flyttstädning i Liljeholmen

Vi är din pålitliga städfirma i Liljeholmen, där många kunder har dra nytta av vår expertis inom flyttstädning och framgångsrikt överlämnat sina bostäder i utmärkt skick till de nya ägarna. Ta del av den professionella hjälpen genom att enkelt boka eller kontakta oss.

Boka flyttstädning i Liljeholmen till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Liljeholmen får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?