Flyttstädning Märsta

Inför din flytt och i behov av pålitlig städservice? Fede Clean är här för att underlätta din övergång genom att hantera hela flyttstädningen i Märsta med skicklighet och professionalism.

Professionell flyttstädning i Märsta

Vår städfirma har alltid fokus på att erbjuda service av högsta kvalitet och uppnå hög kundnöjdhet. När du bokar oss för flyttstädning i Märsta kan du vara helt säker på att vi kommer att genomföra en professionell städning, vilket garanterar att din gamla bostad är i perfekt skick för den kommande ägaren.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Trygghetsgaranti

Med vår flyttstädning erhåller du en trygghetsgaranti för att göra din flytt så bekymmersfri som möjligt. Om det skulle uppstå några godkännandeproblem från den nya bostadsinnehavaren åtgärdar vi det kostnadsfritt och engagerar oss tills det är fullständigt godkänt av alla parter.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Helt miljösmart

Genom att engagera oss för din städning säkerställer du en positiv miljöpåverkan. Vi avstår konsekvent från användning av produkter som kan negativt påverka miljön. Vårt val av städprodukter inkluderar alltid miljövänliga alternativ, certifierade med Svanenmärket.

Flyttstädning till ett bra pris

Att fundera över priset för flyttstädning är helt naturligt då det påverkas av olika variabler som bostadens storlek och typ. Vi på Fede Clean siktar alltid på att hålla priserna rimliga samtidigt som vi levererar hög kvalitet. Om du vill ha information om vad kostnaden kan bli, tveka inte att höra av dig till oss för skräddarsydd assistans.

Din flyttstädning i Märsta

Vi är din pålitliga städfirma i Märsta och specialiserar oss på flyttstädning. Vi tar på oss ansvaret att lämna varje hörn i toppskick. Enkelt boka genom formuläret högst upp eller genom att nå oss direkt.

Boka flyttstädning i Märsta till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Märsta får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?