Flyttstädning Nacka

Låt Fede Clean ta hand om din flyttstädning i Nacka, så kan du helt fokusera på din flytt utan att behöva bekymra dig om städningen. Vår garanti ger dig trygghet och försäkrar att varje aspekt av städningen utförs på ett professionellt och noggrant sätt.

Trygghet och Garanti

Få en problemfri flyttstädning i Nacka, genomförd av våra kunniga experter inom branschen. Med vår kvalitetsgaranti strävar vi efter att erbjuda dig trygghet och säkerhet. Denna garanti innebär kostnadsfria åtgärder om hyresvärden eller mäklaren inte godkänner någon del av städningen.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Nacka

Med allt som behöver packas och ordnas inför en flytt, är det redan en överväldigande uppgift. Låt oss ta hand om den professionella flyttstädningen så att du kan vara säker på att din bostad är i toppskick när den överlämnas till hyresvärden eller mäklaren. Vår tjänst inkluderar alltid garanti, vilket ger dig extra trygghet när du bokar städning från Fede Clean i Nacka. Vi är självgående och finns här för att underlätta din flyttprocess.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Vår huvudsakliga inriktning är att göra en positiv insats för både miljön och vår hälsa genom noggrant utvalda miljövänliga städprodukter. Rekommendationen att använda ekologiska städmedel har dessutom fördelar för personer med allergier. Vid val av våra tjänster får du inte bara kvalificerad hjälp utan också en gynnsam påverkan på din hälsa och omgivningen.

Vad innebär flyttstädning

Vid utflyttning innebär flyttstädning en genomgripande rengöring av hela bostaden. Det är avgörande att engagera en erfaren och kompetent städprofessionell för att säkerställa att städningen uppfyller de krav som hyresvärden eller mäklaren har.

Professionell städfirma

När du anlitar oss för flyttstädningen tar vi på oss ansvaret att rengöra din gamla bostad med precision och omsorg. Vår garanti ger dig trygghet och försäkrar att arbetet utförs med högsta kvalitet.

Boka flyttstädning i Nacka till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Nacka får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?