Flyttstädning Norsborg

Planerar du att flytta och vill undvika städstressen? Vårt team på Fede Clean erbjuder professionell flyttstädning i Norsborg och tar hand om hela processen, så du kan slappna av och fokusera på din flytt. 

Professionell flyttstädning i Norsborg

Vi som städfirma strävar ständigt efter att leverera kvalitet och nöjda kunder. När du väljer oss för din flyttstädning i Norsborg kan du vara helt trygg i att vi kommer att utföra städningen på ett professionellt sätt och se till att din gamla bostad lämnas i toppskick inför den nya ägaren.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Trygghetsgaranti

När du bokar vår flyttstädning inkluderas en trygghetsgaranti för att säkerställa en bekymmersfri övergång. Vid eventuella icke-godkännanden från den nya bostadsinnehavaren åtgärdar vi situationen kostnadsfritt och engagerar oss helt tills både du och den nya ägaren är helt nöjda.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Helt miljösmart

Med oss som ditt städteam, agerar du med miljöhänsyn. Vi undviker aktivt användning av städmedel som kan ha en skadlig inverkan på miljön. Vår fasta princip innefattar regelbunden användning av miljövänliga städprodukter, var och en certifierad med Svanenmärket.

Flyttstädning till ett bra pris

Det är normalt att vara nyfiken på priset för flyttstädning, särskilt eftersom det varierar beroende på faktorer som bostadens storlek och struktur. Hos Fede Clean är vårt mål att erbjuda överkomliga priser och samtidigt säkerställa hög kvalitet. Kontakta oss gärna för att få en individuell kostnadsuppskattning.

Din flyttstädning i Norsborg

Sök inte längre – vi är din dedikerade städfirma i Norsborg som gärna tar hand om din flyttstädning. Vi ser till att varje yta blir skinande ren. Gör din bokning enkelt genom formuläret högst upp på sidan eller kontakta oss direkt.

Boka flyttstädning i Norsborg till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Norsborg får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?