Flyttstädning Nykvarn

Låt oss på Fede Clean ta hand om din flyttstädning i Nykvarn, så att du kan slippa tänka på städningen under din flytt. Vi lämnar alltid garanti så att du kan vara säker på att allt ska utföras på ett korrekt sätt.

Trygghet och Garanti

Få en bekymmersfri flyttstädning i Nykvarn utförd av våra experter inom branschen. Vi erbjuder kvalitetsgaranti för att ge dig trygghet när du anlitar oss. Med den garantin kan vi göra kostnadsfria åtgärder ifall något inte skulle bli godkänt av hyresvärden eller mäklaren. Fokusen ligger alltid på att uppnå en hög kundnöjdhet hos alla våra kunder, då detta hjälper oss att blomstra som företag.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Nykvarn

Det är redan mycket att behöva packa och tänka på hela flytten. Låt oss hjälpa med professionell flyttstädning så ser vi till att hyresvärden eller mäklaren får bostaden i topp skick. Skulle det finnas något som behöver åtgärdas så har du alltid garanti när du bokar städning från oss. Vi på Fede Clean i Nykvarn är självgående och finns här för att underlätta din flytt.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Fokuset vi har är att bidra positivt till miljön och vår hälsa, detta gör vi genom att se till att endast använda miljövänliga städmedel. Rekommendationen av att använda ekologiska städmedel är också fördelaktig för personer med allergier.

Vad innebär flyttstädning

Flyttstädning är städningen som utförs på hela bostaden när man flyttar ut. Se till att den som utför städningen är kunnig eftersom det måste godkännas av hyresvärden eller mäklaren.

Professionell städfirma

När du anlitar oss för att ta hand om din flyttstädning ansvarar vi då för att städa din gamla bostad och du får garanti på att det kommer att utföras med noggrannhet.

Boka flyttstädning i Nykvarn till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Nykvarn får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?