Flyttstädning Nynäshamn

Fede Clean är det självklara valet för flyttstädning i Nynäshamn. Vi är här för att säkerställa att din gamla bostad lämnas i felfritt skick till dess nya ägare, och vi ger dig garantier för vårt arbete.

Trygghet och Garanti

Vår kvalitetsgaranti är en självklar del av erbjudandet när du bokar flyttstädning i Nynäshamn. I händelse av att hyresvärden eller mäklaren inte godkänner städningen, åtgärdar vi kostnadsfritt och ser till att få det godkännande som krävs. Med vår omfattande erfarenhet inom städbranschen kan vi med förtroende garantera en professionell flyttstädning.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Nynäshamn

Flyttstädning är både krävande och tidskrävande, speciellt när man har en pågående flytt och många andra ansvarsområden att hantera. Hos Fede Clean i Nynäshamn är vi medvetna om den bördan du bär, och vi tar på oss uppgiften att sköta hela städ processen. Vår målsättning är att säkerställa att din tidigare bostad överlämnas i en ren och fräsch kondition. När du bokar flyttstädning hos oss kan du vara säker på en bekymmersfri upplevelse, eftersom vi inkluderar en garanti på tjänsten för att kostnadsfritt åtgärda eventuella händelser.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

För oss och våra medarbetare är det en grundläggande princip att aktivt främja miljön och vår egen hälsa genom att föredra miljövänliga städmedel. Säkerställ att din flyttstädning i Nynäshamn utförs av kvalificerade experter som inte bara använder effektiva metoder utan också väljer medvetet hållbara alternativ för att minimera påverkan på miljön.

Vad innebär flyttstädning

Flyttstädning initieras när bostaden som man flyttar ifrån är helt tom. Syftet är att lämna varje hörn och yta i perfekt skick, både invändigt och utvändigt, för de som kommer att överta bostaden. Det är av yttersta vikt att strikt uppfylla de krav som mäklarsamfundet har fastställt.

Professionell städfirma

Välj flyttstädning i Nynäshamn för en bekymmersfri flyttupplevelse. Vi tar på oss ansvaret att städa din gamla bostad enligt högsta standard och vårt löfte om godkännande från hyresvärd eller mäklare ger dig extra trygghet. 

Boka flyttstädning i Nynäshamn till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Nynäshamn får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?