Flyttstädning Österåker

Upptäck expertisen hos Fede Clean när det gäller flyttstädning i Österåker, understödd av en imponerande lista av nöjda kunder. Upplev den konsekventa kvalitet vi tillhandahåller vid varje uppdrag till förmånliga kostnader. Välkommen till oss för en exceptionell städning! 

Trygghet och Garanti

Vi är medvetna om att kundens trygghet och förtroende är av högsta prioritet. Av den anledningen inkluderar vi en kvalitetsgaranti på alla våra tjänster för dem som bokar flyttstädning i Österåker. Målet är att du ska kunna genomföra din bokning utan oro, och om hyresvärden eller mäklaren inte godkänner städningen, åtgärdar vi detta kostnadsfritt för att säkerställa din fullständiga tillfredsställelse.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Österåker

Minimera risken genom att undvika att själv utföra flyttstädningen för din bostad, eftersom detta kan leda till att hyresvärden eller mäklaren inte godkänner städningen. Detta är på grund av de exakta krav som måste uppfyllas vid överlämnandet av en bostad när det gäller städning. Låt Fede Clean i Österåker hantera uppgiften och leverera professionell flyttstädning åt dig, med extra trygghet tack vare vår inkluderade tjänstegaranti. 

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

För oss är det av största vikt att använda miljövänliga medel för att främja både miljön och vår egen hälsa. Vi tar på oss ansvaret för hela flyttstädningen i och strävar efter att inte bara erbjuda en professionell tjänst utan också ta hänsyn till miljön och hälsan vid varje åtgärd.

Vad innebär flyttstädning

Flyttstädning blir nödvändig när någon avslutar sitt boende och involverar en omfattande rengöring av hela bostaden. Denna städning inkluderar detaljerad rengöring både inuti och utanför bostaden för att uppfylla de exakta krav som mäklarsamfundet har fastställt för en korrekt överlämning. 

Professionell städfirma

Få en fridfull och mindre stressig flytt genom att välja flyttstädning. När du anlitar oss som din städfirma tar vi hand om de krävande och tidsödande aspekterna, vilket ger dig möjlighet att koppla av och fokusera på att skapa minnen i ditt nya hem med familjen. 

Boka flyttstädning i Österåker till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Österåker får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?