Flyttstädning Östermalm

Se till att din flyttstädning i Östermalm hanteras professionellt av våra erfarna städexperter. Upplev glädjen av att flytta in i ditt nya boende tillsammans med din familj och överlåt alla tråkiga städuppgifter till professionella händer. 

Trygghet och Garanti

Det är verkligen fantastiskt att inkludera kvalitetsgaranti när du bokar flyttstädning i Östermalm. Detta är designat för att befria dig från ansvaret under flytten, så att du kan fokusera helt och hållet på glädjen av att ta steget in i ett nytt hem. Vi åtar oss ansvaret att överlämna ditt hem i bästa möjliga skick när det gäller städningen.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Östermalm

För oss är det centrala att städningen inte bara ger ett rent hem utan också en positiv påverkan på miljön, och det åstadkommer vi genom att använda miljövänliga städmedel. En ytterligare fördel med dessa produkter är att de är skonsamma för personer med allergier, vilket ger en extra dimension av omtanke om hälsa.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

För att säkerställa godkännande av flyttstädningen är det viktigt att den utförs på ett korrekt sätt och uppfyller de specifika krav som mäklarsamfundet har satt upp. Detta säkerställer en väl genomförd och accepterad städning.

Vad innebär flyttstädning

Flyttstädning är en typ av städning där bostaden städas grundligt där det städas allt invändigt och utvändigt samt uppfyller de krav som finns för överlämning av bostaden.

Professionell städfirma

Att anlita oss för flyttstädning i Östermalm innebär flera fördelar för dig. Du får en mer avslappnad och problemfri flytt samtidigt som våra städproffs garanterar att din gamla bostad blir skinande ren för överlämning. 

Boka flyttstädning i Östermalm till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Östermalm får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?