Flyttstädning Rönninge

Fede Clean representerar en kunnig städfirma som tar ansvar för hela processen av din flyttstädning i Rönninge med skicklighet och professionalism. När du väljer oss, tar vi hand om samtliga aspekter av städningen, så att du kan ägna dig åt din flytt med lugn och ro. Varmt välkommen!

Trygghet och Garanti

Vi strävar efter att uppnå kundnöjdhet som vår främsta prioritet och därför inkluderar vi kvalitetsgaranti vid varje bokning av flyttstädning i Rönninge. Genom detta försäkrar vi att du kan lita på att vi tar ansvar för städningen. Om något inte skulle godkännas av hyresvärden eller mäklaren, åtgärdar vi det utan extra kostnad tills det når fullständigt godkännande.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Rönninge

Att själv genomföra flyttstädningen kräver en fördjupad kunskap om de specifika kraven som måste uppfyllas för att städningen ska godkännas av hyresvärden eller mäklaren. Om man inte kan utföra städningen på ett korrekt sätt kan man bli tvungen att rätta till felet tills det uppfyller godkännandekraven. Anlita istället vår expertis på Fede Clean i Rönninge, där vi har många års erfarenhet inom städbranschen och kan erbjuda garanti för flyttstädningen. 

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Vi sätter stor vikt vid att använda miljövänliga medel, en åtgärd som gynnar både miljön och vår egen hälsa. När det kommer till flyttstädning, tar vi hand om varje detalj med omsorg. Vårt engagemang sträcker sig bortom att erbjuda en professionell service, vi beaktar även miljöaspekter och hälsan.

Vad innebär flyttstädning

Vid en bostadsflytt blir flyttstädning en oundviklig åtgärd. Den omfattar en ingående rengöring av både interiör och exteriör för att säkerställa att varje hörn och yta uppfyller de strikta kraven fastställda av mäklarsamfundet.

Professionell städfirma

Att välja flyttstädning i Rönninge innebär att du befrias från ansvaret att noggrant städa den bostad som ska överlämnas. Städfirman du anlitar tar på sig hela ansvaret och garanterar att bostaden överlämnas i bästa skick, vilket frigör din tid från dessa bekymmer.

Boka flyttstädning i Rönninge till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Rönninge får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?