Flyttstädning Salem

Söker du efter flyttstädning i Salem? Fede Clean är här för att säkerställa att din gamla bostad överlämnas i optimalt skick till dess nya ägare, med garanterad kvalitet och noggrannhet.

Trygghet och Garanti

När du bokar flyttstädning i Salem är kvalitetsgarantin alltid en självklarhet. Om hyresvärden eller mäklaren inte godkänner städningen, ingår kostnadsfri åtgärd för att säkerställa deras godkännande. Med vår långa erfarenhet inom städbranschen kan du vara säker på att vi levererar en professionell flyttstädning.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Salem

Flyttstädning kräver engagemang och tid, särskilt i samband med en flytt när det finns andra angelägenheter att ta hand om. Hos Fede Clean i Salem förstår vi de påfrestningar du möter, och vi tar gärna på oss ansvaret för hela städ processen. Vi ser till att din tidigare bostad lämnas i en ren och fräsch skick. Genom att boka flyttstädning med oss kan du vara säker på avslappning, då vår tjänst inkluderar en garanti för att kostnadsfritt åtgärda eventuella incidenter.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Vi värdesätter att aktivt bidra till miljön och vår egen hälsa, och detta återspeglas i vår användning av miljövänliga städprodukter. När du väljer oss för din flyttstädning i Salem får du inte bara tjänster utförda av experter utan också tryggheten att vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljön genom att använda hållbara medel.

Vad innebär flyttstädning

När en bostad är fullständigt tom påbörjas flyttstädningen för att säkerställa att varje del, inifrån och utifrån, är i toppskick för de nya boende. Det är emellertid viktigt att noga följa de exakta kraven satta av mäklarsamfundet.

Professionell städfirma

Med flyttstädning i Salem kan du flytta utan att oroa dig för städningen. Vi ser till att din gamla bostad städas enligt alla krav och vi garanterar att den uppfyller hyresvärdens eller mäklarens godkännande.

Boka flyttstädning i Salem till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Salem får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?