Flyttstädning Saltsjöbaden

Vi på Fede Clean erbjuder flyttstädning i Saltsjöbaden med kvalitet till ett lågt pris. Få en offert på flyttstädning och ta hjälp av proffs. Välkommen till oss!

Flyttstädning i Saltsjöbaden med nöjd kund-garanti

För att du ska känna dig trygg när du anlitar oss, ingår en kvalitetsgaranti när du bokar flyttstädning i Saltsjöbaden. Detta är en garanti som kan användas om hyresvärden eller köparen ej godkänner städningen. Tanken med detta är att göra dig som flyttar mer underlättnad. Boka flyttstädning med oss för en säker flyttstädning.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Saltsjöbaden

Flyttstädning kan vara komplex om man inte vet hur man ska utföra det enligt kravet för överlämnande av bostaden. De flesta fall kan städningen inte bli godkänt av hyresvärden eller mäklaren, de man är tvungen att åtgärda felet igen. Därför finns vi på Fede Clean i Saltsjöbaden för att hjälpa dig som ska flytta att överlämna din gamla bostad i toppskick. Det ingår dessutom garanti när du bokar flyttstädning.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

När vi flyttstädar ser vi alltid till att använda miljövänliga medel för miljön och vår egen hälsa. Att anlita oss betyder inte bara att få en professionell flyttstädning i Saltsjöbaden utan även en omtanke om hållbarhet och hälsa i varje steg av processen.

Vad innebär flyttstädning

Flyttstädning är en typ av städning där bostaden städas grundligt där det städas allt invändigt och utvändigt samt uppfyller de krav som finns för överlämning av bostaden.

Professionell städfirma

Flyttstädning i Saltsjöbaden är lämplig för dig som vill bli av med stress och önskar få hjälp av en städfirma som är experter inom branschen och kan ta hand om hela processen.

Boka flyttstädning i Saltsjöbaden till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Saltsjöbaden får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?