Flyttstädning Sigtuna

Behöver du professionell flyttstädning i Sigtuna? Hos Fede Clean står vi redo att assistera dig med att lämna över din tidigare bostad i perfekt skick till dess nya ägare, med fullständig garanti.

Trygghet och Garanti

Vår kvalitetsgaranti är alltid inkluderad när du bokar flyttstädning i Sigtuna. Denna garanti ger dig trygghet i händelse av att hyresvärden eller mäklaren inte godkänner städningen. Vi åtgärdar kostnadsfritt alla nödvändiga åtgärder för att säkerställa det godkännande du behöver.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Sigtuna

Flyttstädning kan vara krävande och tidsödande, särskilt när man står inför en flytt och har en mängd andra uppgifter att hantera. På Fede Clean i Sigtuna är vi väl medvetna om den bördan, och därför tar vi på oss ansvaret för hela städ processen. Vi ser till att din tidigare bostad överlämnas i en ren och fräsch kondition. När du bokar flyttstädning hos oss kan du känna dig avslappnad, då vi inkluderar en garanti på tjänsten för att kostnadsfritt åtgärda eventuella problem.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

För oss och våra teammedlemmar är det av central betydelse att aktivt delta i insatser för att gynna både miljön och vår egen hälsa. Genom att konsekvent välja miljövänliga städprodukter strävar vi efter att göra vår del för en mer hållbar värld. När du väljer oss för din flyttstädning i Sigtuna får du inte bara expertis utan även en säkerhet om att vi tar ansvar för både miljön och hälsan.

Vad innebär flyttstädning

Flyttstädning är den process som inleds när en bostad, från vilken man planerar att flytta, är helt tömd. Målet är att lämna varje yta, både interiör och exteriör, i renaste möjliga skick för de kommande invånarna. Dock är det av stor vikt att följa de specifika kraven som mäklarsamfundet har fastställt.

Professionell städfirma

Slipp bekymret med städningen och välj flyttstädning i Sigtuna. Vi tar hand om att noggrant städa din gamla bostad enligt branschstandarder, och vår garanti säkerställer att den blir godkänd av hyresvärden eller mäklaren.

Boka flyttstädning i Sigtuna till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Sigtuna får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?