Flyttstädning Skogås

Behöver du hjälp med professionell flyttstädning i Skogås utförd av proffs? Vi på Fede Clean har all erfarenhet och kompetens för att garantera exceptionell städning.

Trygghet och Garanti

Känn tryggheten som vår kvalitetsgaranti tillbringar till dig som önskar boka flyttstädning i Skogås. Denna garanti är bra att använda om hyresvärden eller mäklaren anser att något saknas på städningen, då kan du ta del av garantin för att få det åtgärdat helt kostnadsfritt utan några problem.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Skogås

Att ha koll på alla krav som finns när det gäller flyttstädning kan vara frustrerande, speciellt om man inte är proffs inom städning. Hyresvärden eller mäklaren kan komma att neka städningen om det inte utförs på ett korrekt sätt. Undvik alla problem som kan uppstå och välj istället att anlita oss som kan ta hand om din flyttstädning med garanti i Skogås.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Genom att endast se till att våra medarbetare använder miljövänliga städmedel bidrar vi till miljön och vår egen hälsa. När du anlitar oss för flyttstädning av din bostad bidrar du även till att inte påverka miljön negativt.

Vad innebär flyttstädning

Flyttstädning behöver alla som ska flytta ut från sin bostad. Då krävs det att man är noggrann och utför städning inom hela bostaden både invändigt och utvändigt.

Professionell städfirma

Flytta utan stress och anlita oss för flyttstädning i Skogås så ser vi till att din gamla bostad blir städat noggrant enligt de krav som finns. Vi tar hand om städningen så kan du ha mer tid för upplevelsen av att flytta till ett nytt hem.

Boka flyttstädning i Skogås till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Skogås får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?