Flyttstädning Sköndal

Hos Fede Clean är vi experter inom städning och tar hand om hela din flyttstädning i Sköndal med en professionell approach. När du engagerar oss tar vi på oss ansvaret för samtliga städrelaterade detaljer, vilket frigör din tid att fokusera på din flytt. Välkommen till en bekymmersfri städupplevelse! 

Trygghet och Garanti

Hos oss är kundnöjdhet vår högsta prioritet, och detta återspeglas i vår kvalitetsgaranti vid varje bokning av flyttstädning i Sköndal. Genom att erbjuda denna garanti säkerställer vi att du kan vara trygg med att vi tar fullt ansvar för städningen. Om något inte godkänns av hyresvärden eller mäklaren, vidtar vi åtgärder utan extra kostnad tills det uppfyller deras godkännande.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Sköndal

Att själv genomföra flyttstädningen kräver en detaljerad förståelse för de specifika krav som måste uppfyllas för att städningen ska godkännas av hyresvärden eller mäklaren. Om man inte lyckas genomföra städningen korrekt kan man bli tvungen att åtgärda eventuella brister tills det får godkänt. Vänd dig istället till oss på Fede Clean i Sköndal, där vi har omfattande erfarenhet inom städbranschen och kan erbjuda garanti för din flyttstädning. 

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Hos oss är det av högsta betydelse att välja miljövänliga medel för att främja både miljön och vår egen hälsa. När det gäller flyttstädning, tar vi på oss ansvaret för hela processen med en noggrannhet som sträcker sig bortom det professionella. Vårt fokus inkluderar inte bara att leverera högkvalitativ service, utan också att ta hänsyn till miljö- och hälsoperspektiv. 

Vad innebär flyttstädning

När det är dags att byta bostad blir flyttstädning en oumbärlig del av processen. Denna städning involverar en noggrann rengöring som sträcker sig över både in- och utsidan av bostaden för att möta de exakta kraven som mäklarsamfundet ställt upp.

Professionell städfirma

Med hjälp av flyttstädning i Sköndal frånsäger du dig ansvaret att noggrant städa den bostad som ska överlämnas. Städfirman du anlitar tar på sig det fulla ansvaret och garanterar en överlämning i toppskick, vilket befriar dig från tidskrävande uppgifter.

Boka flyttstädning i Sköndal till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Sköndal får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?