Flyttstädning Södermalm

Ska du flytta och behöver hjälp med städningen? Vi på Fede Clean har hjälpt fler personer att slappna av, vi tar hand om hela din flyttstädning i Södermalm med professionalism.

Professionell flyttstädning i Södermalm

Som städfirma är vi alltid framåt inriktade för att leverera kvalitet och kundnöjdhet. När du anlitar oss kan du vara säker på att vi kommer att utföra en professionell flyttstädning i Södermalm. Med oss kan du vara säker på att ditt gamla hem överlämnas till sitt nya ägare i toppskick.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Trygghetsgaranti

Få med trygghetsgaranti när du bokar flyttstädning och få en mer bekymmersfri flytt. Detta är som en garanti om något inte skulle godkännas av den som flyttar in i bostaden, då åtgärdas allt helt kostnadsfritt och så ser vi till att sköta det hela tills alla blir nöjda.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Helt miljösmart

När du anlitar oss kan du vara säker på att du bidrar till miljön eftersom vi använder inte medel som kan påverka miljön på ett negativt sätt. Vi föredrar alltid att använda miljövänliga städmedel som är svanenmärkta.

Flyttstädning till ett bra pris

Att undra över vad flyttstädning kostar är normalt eftersom det beror på olika faktorer som antal kvm och bostadstyp. Vi på Fede Clean försöker alltid hålla ett lågt pris och hålla hög kvalitet. Om du önskar veta ditt pris kan bli är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Din flyttstädning i Södermalm

Vi är din städfirma i Södermalm som hjälper gärna med flyttstädning och ansvarar för att se till att allt lämnas skinande rent. Boka enkelt genom att fylla i formuläret längst upp på sidan eller genom att ta kontakt med oss.

Boka flyttstädning i Södermalm till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Södermalm får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?