Flyttstädning Södertälje

Letar du efter professionell flyttstädning i Södertälje, utförd av kunniga yrkespersoner? Fede Clean är det självklara valet, med omfattande erfarenhet och hög kompetens för att garantera enastående städtjänster.

Trygghet och Garanti

Känn pålitligheten hos vår kvalitetsgaranti när du planerar att boka flyttstädning i Södertälje. Om hyresvärden eller mäklaren identifierar några eventuella brister i städningen, ger vår garanti dig möjlighet att åtgärda dessa kostnadsfritt och smidigt. 

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Södertälje

Att ha full koll på alla krav för flyttstädning kan vara en utmaning, särskilt om man inte är insatt i städningens alla finesser. Hyresvärden eller mäklaren kan avslå städningen om den inte utförs på rätt sätt. För att eliminera eventuella problem är det smartare att överväga att anlita oss, specialister inom flyttstädning med garanti, här i Södertälje.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Vi strävar efter att exklusivt nyttja miljövänliga städmedel, en handling som inte bara gynnar miljön utan även vår egen hälsa. Genom att välja oss för flyttstädning i din bostad, gör du aktivt ett val för miljövänliga alternativ och positivt påverkar din omgivning.

Vad innebär flyttstädning

När det är dags att lämna sin bostad är flyttstädning ett oumbärligt krav. En noggrann och omfattande städning är avgörande och bör omfatta alla områden både inuti och utanför bostaden för att upprätthålla höga standarder.

Professionell städfirma

Gör din flytt mer avslappnad genom att välja vår flyttstädningstjänst i Södertälje. Vi tar på oss ansvaret att städa din gamla bostad enligt högsta standard. Luta dig tillbaka och låt oss ta hand om städningen så att du kan ägna mer tid åt att uppleva glädjen av att flytta till ditt nya hem.

Boka flyttstädning i Södertälje till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Södertälje får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?