Flyttstädning Sollentuna

Är du i behov av flyttstädning i Sollentuna? Vi på Fede Clean hjälper dig att överlämna din gamla bostad till sin nya ägare i perfekt skick med garanti.

Trygghet och Garanti

När du bokar flyttstädning i Sollentuna ingår det alltid kvalitetsgaranti. Detta ger dig trygghet ifall hyresvärden eller mäklaren inte godkänner städningen, då åtgärdar vi kostnadsfritt allt som behövs för att få den godkännande som behövs. Eftersom vi har lång erfarenhet inom städbranschen kan vi med säkerhet garantera en professionell flyttstädning.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Sollentuna

Flyttstädning är tufft och tidskrävande, speciellt när man flyttar och har annat att sköta. Vi på Fede Clean i Sollentuna är fullt medvetna om att du är belastad, därför tar vi uppdraget och sköter hela städningen och ser till så att din gamla bostad överlämnas rent och fräscht. När du bokar flyttstädning av oss kan du slappna av eftersom vi inkluderar en garanti på tjänsten så att vi åtgärdar helt utan kostnad om något skulle uppstå.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

För oss och våra medarbetare är det viktigt att se till att bidra till miljön och vår egen hälsa genom att använda oss av miljövänliga städmedel. Se till att få din flyttstädning i Sollentuna utförd av experter som använder sig av miljövänliga medel.

Vad innebär flyttstädning

Flyttstädning utförs när en bostad där man ska flytta ifrån är helt tomt. Tanken är att lämna allt rent både invändigt och utvändigt för de som ska flytta in, dock är det viktigt att uppfylla kraven som mäklarsamfundet har.

Professionell städfirma

Flyttstädning i Sollentuna ger dig möjligheten att flytta utan att tänka på städningen. Vi ser till att städa din gamla bostad enligt kraven som finns och vi garanterar att den godkännas av hyresvärden eller mäklaren.

Boka flyttstädning i Sollentuna till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Sollentuna får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?