Flyttstädning Solna

Fede Clean, med sina omfattande erfarenheter inom städbranschen, är din pålitliga partner för flyttstädning i Solna av högsta kvalitet. Ge oss uppdraget för att säkerställa en enkel och stressfri flytt, vilket ger dig möjligheten att koncentrera dig på ditt nya boende.

Trygghet och Garanti

Upptäck den nya möjligheten till kvalitetsgaranti när du väljer att boka flyttstädning i Solna med vår högkvalitativa service. Eventuella nödvändiga åtgärder för att uppnå godkännande från hyresvärden eller mäklaren ingår helt kostnadsfritt. Med vårt fokus på att göra din flytt problemfri, garanterar vi att din gamla bostad lämnas i utmärkt skick.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Solna

Att själv utföra en flyttstädning kan vara en knepig process för dem som inte är experter, särskilt med tanke på de exakta krav som måste uppfyllas för att få godkänt av hyresvärden eller mäklaren. Det mest besvärliga är när städningen inte blir godkänd och man står inför valet att antingen anlita en firma eller göra om arbetet. Undvik detta potentiella bekymmer från början genom att välja att anlita oss på Fede Clean i Solna för din flyttstädning. Vi erbjuder också garanti på städningen för att ytterligare stärka din trygghet.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Vårt engagemang för att bidra till en bättre värld reflekteras genom vår användning av miljövänliga städmedel. Nu finns det ännu en god anledning att välja oss för din flyttstädning, där vi kombinerar professionell service med omtanke om miljön och hälsan.

Vad innebär flyttstädning

Innan man påbörjar flytten är det mest betydelsefulla att planera för flyttstädning. En omsorgsfull och noggrann rengöring genom hela bostaden, både interiört och exteriört, är nödvändig för att tillmötesgå de exakta krav som mäklarsamfundet har fastslagit.

Professionell städfirma

Ta steget mot en enklare flytt genom att anlita oss för flyttstädning i Solna. Upplev fördelarna av att minska ditt ansvar och spendera mer kvalitetstid med din familj i det nya hemmet. Vi tar hand om städningen och lämnar din gamla bostad skinande ren.

Boka flyttstädning i Solna till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Solna får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?