Flyttstädning Spånga

Ska du genomföra en flytt och letar efter professionell städhjälp? Hos Fede Clean har vi assisterat många i att göra sina flyttar bekymmersfria genom att ta ansvar för hela flyttstädningen i Spånga.

Professionell flyttstädning i Spånga

Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och överträffa förväntningarna som din pålitliga städfirma. När du väljer oss för din flyttstädning i Spånga kan du vara trygg i vetskapen om att vi kommer att utföra arbetet professionellt och säkerställa att din gamla bostad överlämnas i absolut toppskick.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Trygghetsgaranti

När du väljer vår flyttstädning får du en inkluderad trygghetsgaranti, vilket skapar en bekymmersfri flyttupplevelse. Garantin säkerställer att om något inte godkänns av den nya bostadsinnehavaren, kommer vi kostnadsfritt åtgärda allt och se till att både du och den nya ägaren blir helt nöjda.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Helt miljösmart

När du väljer att använda våra tjänster, kan du vara trygg med att du gör en miljömedveten insats. Vi avstår från att använda medel som potentiellt kan ha negativa påverkningar på miljön. Vår föredragna praxis inkluderar alltid användning av miljövänliga städprodukter, certifierade med Svanenmärket.

Flyttstädning till ett bra pris

Det är vanligt att vara nyfiken på kostnaden för flyttstädning eftersom den varierar beroende på faktorer som bostadens storlek och typ. Hos Fede Clean strävar vi alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Om du vill få reda på det exakta priset är du välkommen att kontakta oss för personlig assistans.

Din flyttstädning i Spånga

Vår städfirma i Spånga står redo att assistera dig med flyttstädning och säkerställa att varje yta blir skinande ren. Boka smidigt genom att använda formuläret högst upp på sidan eller genom att kontakta oss direkt.

Boka flyttstädning i Spånga till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Spånga får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?