Flyttstädning Stuvsta

Vi på Fede Clean är experter inom flyttstädning i Stuvsta med fler goda referenser. Upptäck kvaliteten vi levererar på varje jobb vi utför till ett lågt pris. Välkommen !

Trygghet och Garanti

Vi förstår att trygghet och garanti är viktigast för en kund. Därför erbjuder vi kvalitetsgaranti på alla våra tjänster som bokar flyttstädning i Stuvsta. Tanken bakom detta är att du ska kunna boka flyttstädning utan bekymmer då vi åtgärdar kostnadsfritt om hyresvärden eller mäklaren ej godkänner städningen.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Stuvsta

Ta inte risken av att själv flyttstäda din bostad, för då kan hyresvärden eller mäklaren inte godkänna städningen. Anledningen till det är eftersom det finns specifika krav om hur en bostad ska överlämnas när det gäller städningen. Anlita oss på Fede Clean i Stuvsta för att få professionell flyttstädning, det ingår även garanti på tjänsten så att du ska vara extra trygg. 

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

För oss är det viktig att använda miljövänliga medel för att bidra till miljön och vår egen hälsa. Vi ser inte bara till att sköta hela flyttstädningen utan vi tar även hänsyn
till miljön och hälsan.

Vad innebär flyttstädning

Flyttstädning är städningen som utförs när någon flyttar från en bostad, då behöver hela bostaden städas både invändigt och utvändigt samt uppfylla de krav som finns av mäklarsamfundet.

Professionell städfirma

Flyttstädning får dig att få en lugnare och mer stressfri flytt. Anlita oss som städfirma och njut av ditt nya hem tillsammans med familjen, vi sköter det tråkiga och tidskrävande.

Boka flyttstädning i Stuvsta till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Stuvsta får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?