Flyttstädning Sundbyberg

Fede Clean är din partner för professionell flyttstädning i Sundbyberg, utförd av erfarna proffs. Med vår långa erfarenhet och omfattande kompetens kan vi garantera en exceptionell standard när det gäller städning.

Trygghet och Garanti

Upplev den säkerhet som vår kvalitetsgaranti erbjuder när du överväger att boka flyttstädning i Sundbyberg. Om hyresvärden eller mäklaren pekar på några brister i städningen, gör vår garanti det enkelt för dig att få dessa åtgärdade utan några extra kostnader.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Sundbyberg

Att vara på det klara med alla krav för flyttstädning kan vara en frustrerande process, särskilt för dem som inte är experter inom städning. Hyresvärden eller mäklaren kan neka städningen om den inte genomförs på ett korrekt sätt. För att undvika potentiella problem är det bäst att välja att anlita oss, med vår expertis inom flyttstädning och garanti, här i Sundbyberg.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Genom att konsekvent använda miljövänliga städprodukter engagerar vi oss i att stödja både miljön och vår personliga hälsa. När du anlitar oss för flyttstädning i din bostad, är du med och bidrar till en mer positiv miljöpåverkan och en hälsosammare livsstil.

Vad innebär flyttstädning

Flyttstädning är en nödvändig del av utflyttningsprocessen för alla bostadsägare. Det är viktigt att vara omsorgsfull och genomföra en grundlig rengöring över hela bostaden, både interiört och exteriört, för att säkerställa en smidig och ansvarsfull flytt.

Professionell städfirma

Säkra en bekymmersfri flytt genom att ta hjälp av vår flyttstädningsservice i Sundbyberg. Vi ser till att din gamla bostad städas grundligt och uppfyller alla krav. Överlåt städningen åt oss, så kan du ägna mer tid åt att njuta av den spännande upplevelsen att flytta till ett nytt hem.

Boka flyttstädning i Sundbyberg till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Sundbyberg får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?