Flyttstädning Täby

Hos Fede Clean erbjuder vi flyttstädning i Täby med en garanti för att underlätta din flytt. Vi avlastar dig genom att ta ansvar för städningen och arbetar hårt för att säkerställa att allt blir flawless.

Trygghet och Garanti

Vi värderar kvalitetsgarantin högt, då den spelar en avgörande roll i att skapa förtroende och trygghet för dig som kund. Genom att välja oss för din flyttstädning i Täby kan du vara säker på att du får en högkvalitativ tjänst, understödd av vår garantiförsäkran. Om städningen av någon anledning inte godkänns av hyresvärden eller mäklaren, utnyttjar du enkelt din garanti för att få en kostnadsfri åtgärd.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Täby

Många upplever flyttstädning som en utmaning eftersom godkännandet från hyresvärden eller mäklaren grundas på specifika krav. Därför väljer många att ta hjälp av en erfaren städfirma i Täby som är specialiserad på flyttstädning. Vid val av Fede Clean kan du vara säker på att din gamla bostad överlämnas i optimalt skick, och våra tjänster inkluderar en garanti för kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Från dag ett har vårt särskilda fokus varit att enbart använda miljövänliga städprodukter, en insats som syftar till att gynna både miljön och vår personliga hälsa. Denna dedikation delas av ett flertal av våra medarbetare, och deras entusiasm för hållbara alternativ avspeglas positivt i utförandet av varje flyttstädning i Täby.

Vad innebär flyttstädning

Vad flyttstädning innebär är en genomgripande rengöring, både inuti och utanför, baserat på de precisa krav som fastställts av mäklarsamfundet. En grundlig och noggrann städning är av yttersta vikt för att säkra godkännande och framgångsrik överlämning. 

Professionell städfirma

Skapa en smidigare övergång vid din flytt med våra tjänster för flyttstädning i Täby. Vi tar på oss det fulla ansvaret för att lämna din gamla bostad i perfekt skick. Luta dig tillbaka, koppla av och njut av övergången till ditt nya hem medan vi tar hand om det mindre underhållande arbetet.

Boka flyttstädning i Täby till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Täby får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?