Flyttstädning Trångsund

Fede Clean är specialister inom flyttstädning i Trångsund och stoltserar med många nöjda kunder. Upplev den höga kvalitet vi erbjuder vid varje uppdrag, allt till överkomliga priser. Välkommen till oss för en förstklassig städupplevelse! 

Trygghet och Garanti

Hos oss förstår vi att kundens trygghet och förtroende är av yttersta vikt. Därför inkluderar vi en kvalitetsgaranti på samtliga av våra tjänster för de som bokar flyttstädning i Trångsund. Syftet är att du ska kunna boka flyttstädning utan oro, med vetskapen om att vi kostnadsfritt åtgärdar eventuella klagomål från hyresvärden eller mäklaren.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Trångsund

Undvik risken att själv utföra flyttstädning för din bostad, då detta kan leda till att hyresvärden eller mäklaren inte godkänner städningen. Detta beror på de exakta krav som gäller för hur en bostad ska överlämnas när det kommer till städning. Välj istället att anlita oss på Fede Clean i Trångsund för att få professionell flyttstädning och njut av tryggheten som följer med vår tjänst garanti.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Hos oss är det av stor vikt att använda miljövänliga medel, vilket både gynnar miljön och vår egen hälsa. Vi tar hand om hela flyttstädningen med omsorg, där vårt fokus ligger på att inte bara leverera en professionell service utan också beakta miljön och hälsan.

Vad innebär flyttstädning

Flyttstädning representerar den nödvändiga rengöringsprocessen som initieras när en individ flyttar från sin bostad. Den omfattar en omfattande städning av hela bostaden, inklusive interiöra och exteriöra ytor, med syftet att möta de specifika krav som fastställts av mäklarsamfundet.

Professionell städfirma

Genom att välja flyttstädning skapar du en lugnare och mindre stressig flyttupplevelse. Anlita vårt städbolag och tillåt oss att ta hand om de tidskrävande och mindre behagliga delarna, så att du kan njuta av ditt nya hem i harmoni med familjen. 

Boka flyttstädning i Trångsund till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Trångsund får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?