Flyttstädning Tullinge

Upptäck skillnaden med Fede Clean när det gäller överlägsen flyttstädning i Tullinge till överkomliga kostnader. Be om en skräddarsydd offert för din flyttstädning och dra nytta av vårt kunniga team. Välkomna till oss för att uppleva en felfri och prisvärd flyttstädning! 

Trygghet och Garanti

Vi strävar efter att skapa trygghet för dig genom att erbjuda en kvalitetsgaranti när du bokar flyttstädning i Tullinge. Denna garanti kommer till nytta om hyresvärden eller köparen inte godkänner den utförda städningen. Vårt mål är att underlätta din flytt, och vi inbjuder dig att boka din flyttstädning med oss för en pålitlig och säker tjänst.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Tullinge

Flyttstädning kan vara en utmaning om man inte är väl insatt i de nödvändiga kraven för att överlämna bostaden. Det är vanligt att städningen inte uppfyller kraven och inte godkänns av hyresvärden eller mäklaren, vilket kan leda till att man måste åtgärda felet. Fede Clean i Tullinge är här för att assistera dig genom att se till att din gamla bostad överlämnas i toppskick, och vi erbjuder dessutom garanti vid bokning av flyttstädning.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Hos oss på Fede Clean är vi noga med att använda miljövänliga medel vid varje flyttstädning, med tanke på både miljön och vår egen hälsa. Att anlita oss för din flyttstädning i Tullinge innebär inte bara professionell service utan också en omsorg om hållbarhet och hälsa i varje moment.

Vad innebär flyttstädning

Vid flyttstädning genomgår bostaden en djupgående rengöring som inkluderar omfattande städning både inuti och utanför. Målet är att möta samtliga krav och normer som krävs för en framgångsrik överlämning av bostaden, och detta utförs med högsta precision och noggrannhet.

Professionell städfirma

Flyttstädning i Tullinge är den perfekta lösningen för dem som strävar efter att minska stressen och vill dra nytta av expertis från en dedikerad städfirma. Denna professionella aktör tar hand om hela processen för att säkerställa en problemfri flytt.

Boka flyttstädning i Tullinge till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Tullinge får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?