Flyttstädning Tungelsta

Hos Fede Clean har vi lång erfarenhet och expertis inom flyttstädning i Tungelsta, styrkta av gott anseende från våra många nöjda kunder. Utforska den överlägsna kvalitet vi levererar vid varje städjobb till förmånliga priser. Varmt välkommen till oss! 

Trygghet och Garanti

Vi värdesätter kundens trygghet och försäkrar därför varje bokning av flyttstädning i Tungelsta med vår kvalitetsgaranti. Tanken är att du ska kunna boka våra tjänster utan bekymmer, och om hyresvärden eller mäklaren inte godkänner städningen, åtgärdar vi detta kostnadsfritt för att säkerställa din tillfredsställelse. 

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Tungelsta

Ta inte risken att själv ansvara för flyttstädningen av din bostad, då detta kan resultera i att hyresvärden eller mäklaren inte godkänner städningen. Det beror på de konkreta krav som måste uppfyllas när det handlar om att överlämna en bostad med rätt städning. Slipp bekymren genom att välja Fede Clean i Tungelsta för att få tillgång till professionell flyttstädning, där vår tjänst dessutom inkluderar en trygghetsskapande garanti.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Vi prioriterar användningen av miljövänliga medel för att göra en positiv inverkan på både miljön och vår hälsa. När du anlitar oss för flyttstädning, tar vi inte bara ansvar för hela processen med att rengöra och vårda ditt hem, utan vi tar även hänsyn till miljövänlighet och hälsa i varje steg.

Vad innebär flyttstädning

När en person planerar att flytta, krävs flyttstädning för att säkerställa att hela bostaden rengörs noggrant. Denna städning omfattar både in- och utvändig rengöring och måste uppfylla de strikta kraven som fastställts av mäklarsamfundet för en framgångsrik överlämning.

Professionell städfirma

Med hjälp av flyttstädning kan du göra din flytt mer avslappnad och stressfri. Ge oss uppdraget som din städfirma och låt oss sköta det besvärliga och tidskrävande arbetet medan du njuter av att bosätta dig i ditt nya hem tillsammans med din familj.

Boka flyttstädning i Tungelsta till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Tungelsta får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?