Flyttstädning Tyresö

Är du i behov av expertis för professionell flyttstädning i Tyresö? Hos Fede Clean besitter vi all den erfarenhet och kompetens som krävs för att säkerställa en enastående städning av högsta kvalitet.

Trygghet och Garanti

Upplev den trygghet som vår kvalitetsgaranti ger dig när du vill boka flyttstädning i Tyresö. Denna garanti är särskilt värdefull om hyresvärden eller mäklaren anmärker på något i städningen. Du kan då dra nytta av garantin för att kostnadsfritt åtgärda eventuella brister utan krångel.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Tyresö

Att hålla reda på alla krav som gäller för flyttstädning kan vara frustrerande, särskilt om man inte är expert inom städning. Hyresvärden eller mäklaren kan avvisa städningen om den inte utförs på ett korrekt sätt. För att undvika alla potentiella problem är det klokt att istället välja att anlita oss, experter inom flyttstädning med garanti, här i Tyresö.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Vårt fokus på att uteslutande använda miljövänliga städprodukter är en aktiv insats för att främja både miljön och vår personliga hälsa. När våra medarbetare genomför flyttstädningar, bidrar vi på ett positivt sätt till hållbarhet och välmående, vilket genomsyrar varje steg av vårt arbete.

Vad innebär flyttstädning

Flyttstädning är ett oumbärligt steg för alla som planerar att flytta från sin bostad. Det är av yttersta vikt att vara metodisk och genomföra en omfattande städning som täcker både interiör och exteriör av hela bostaden. 

Professionell städfirma

Frigör dig från stressen vid din flytt genom att anlita oss för flyttstädning i Tyresö. Vi garanterar en noggrann städning av din gamla bostad i enlighet med de gällande kraven. Låt oss ta hand om städningen så kan du fokusera mer på att njuta av övergången till ditt nya hem.

Boka flyttstädning i Tyresö till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Tyresö får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?