Flyttstädning Upplands Bro

Är flyttstädningen tufft och tidskrävande? Anlita oss på Fede Clean så ansvarar vi över hela din flyttstädning i Upplands Bro och garanterar er att den överlämnas till ny ägare i toppskick.

Professionell flyttstädning i Upplands Bro

När du anlitar oss för din flyttstädning i Upplands Bro är vi redo att applicera den mångåriga erfarenhet vi har i branschen så att kvalitet och noggrannhet sticker ut. Vi finns här för att hjälpa dig att underlätta din flytt och garanterar dig att du inte kommer behöva tänka alls på städningen då vi ser till att bostaden överlämnas i toppskick till den nya ägaren.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Trygghetsgaranti

Dra nytta av vår flyttstädning som inkluderar trygghetsgaranti, detta är viktigt eftersom vi kommer att bli ansvariga över att lämna din gamla bostad i toppskick. Det blir helt kostnadsfri från ditt håll om några åtgärder skulle krävas från den nya bostadsägaren.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Helt miljösmart

Våra medarbetare älskar den världen vi bor i och är med i vårt tankesätt om att förvara den hållbart genom att endast använda miljövänliga städmedel. Som kund kan du känna glädjen av att din bostad blir skinande rent med städmedel som är miljövänligt och snällt mot känsliga personer.

Flyttstädning till ett bra pris

Att få flyttstädning är helt underlättande eftersom det finns fler saker att tänka på vid ett flytt, därför har antalet efterfrågan ökat när det gäller flyttstäd. Hur mycket det kommer att kosta påverkas av antalet kvm bostaden har samt vilken bostadstyp det är. Få en låg kostnad med oss där kvaliteten hölls högt.

Din flyttstädning i Upplands Bro

Vi är en städfirma som har utfört fler flyttstädningar i Upplands Bro och lyckats få kunderna nöjda på alla de tillfällena. Därför har vi säkerheten av att din bostad är i goda händer då vi kommer att göra vårt bästa för att den ska överlämnas i toppskick till den nya ägaren. Boka flyttstädning redan idag för att reservera just den dagen som passar dig bäst.

Boka flyttstädning i Upplands Bro till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Upplands Bro får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?