Flyttstädning Upplands Väsby

Fede Clean står till din tjänst med flyttstädning i Upplands Väsby och ger dig garantier för en bekymmersfri upplevelse. Med vårt engagemang blir din flytt smidigare, då vi tar hand om städningen och strävar efter att leverera en perfekt resultat.

Trygghet och Garanti

Hos oss är kvalitetsgaranti en central princip för att skapa en känsla av trygghet för dig som kund. Det innebär att när du väljer oss för din flyttstädning i Upplands Väsby, kan du förvänta dig en tjänst av hög kvalitet och med tillhörande garanti. Om städningen inte godkänns av hyresvärden eller mäklaren, aktiverar du enkelt din garanti för att få en kostnadsfri åtgärd.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Upplands Väsby

Flyttstädning kan vara en påfrestande uppgift för många, särskilt när hyresvärden eller mäklaren utvärderar städningen enligt specifika krav. Det är därför vanligt att välja att anlita en professionell städfirma i Upplands Väsby som specialiserar sig på flyttstädning. När du väljer Fede Clean kan du vara trygg med att din tidigare bostad överlämnas i utmärkt skick. Dessutom omfattar våra tjänster en garanti som möjliggör kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Flyttstädning innebär att man genomför en omfattande rengöring, både invändigt och utvändigt, i enlighet med de krav som mäklarsamfundet har satt upp. En noga planerad och väl genomförd städning är avgörande för att säkerställa godkännande och en smidig överlämning. 

Vad innebär flyttstädning

Flyttstädning innebär att man genomför en omfattande rengöring, både invändigt och utvändigt, i enlighet med de krav som mäklarsamfundet har satt upp. En noga planerad och väl genomförd städning är avgörande för att säkerställa godkännande och en smidig överlämning.

Professionell städfirma

För en problemfri flytt kan du lita på oss för att ta hand om din flyttstädning i Upplands Väsby. Vi tar fullt ansvar för att överlämna din gamla bostad i absolut toppskick. Njut av flytten till ditt nya hem och låt oss ta hand om de mindre glamorösa detaljerna.

Boka flyttstädning i Upplands Väsby till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Upplands Väsby får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?