Flyttstädning Vallentuna

Vi på Fede Clean hjälper dig med flyttstädning i Vallentuna med garanti. Med oss blir din flytt enklare eftersom vi tar hand om städningen och ser till att allt blir perfekt.

Trygghet och Garanti

Kvalitetsgaranti är viktig för oss eftersom detta bidrar till att du som kund känner dig mer trygg med oss, detta eftersom vi kommer att leverera en flyttstädning i Vallentuna med kvalité och garanti. Om hyresvärden eller mäklaren inte godkänner städningen kan du då nyttja din garanti, på det sättet får du en kostnadsfri åtgärd.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Vallentuna

Många tycker att det är väldigt jobbigt med flyttstädning då hyresvärden och mäklaren godkänner städningen utifrån de krav som finns. Därför väljer många att anlita en städfirma i Vallentuna som är expert på flyttstädning. När du anlitar oss på Fede Clean garanterar vi dig att din gamla bostad kommer att överlämnas i toppskick, dessutom ingår en garanti på våra tjänster som möjliggör att vi åtgärdar de fel som kan uppstå helt kostnadsfritt.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Att endast använda miljövänliga städmedel är något vi fokuserat på sedan start för att bidra till miljön och vår egen hälsa. Detta älskar fler av våra medarbetare och denna glädje speglas i resultatet av flyttstädningen i Vallentuna som utförs.

Vad innebär flyttstädning

Vad flyttstädning innebär är att man städar invändigt och utvändigt utifrån de krav som mäklarsamfundet fastställer. Det är viktigt med en noggrann och väl utfört städning för godkännande. 

Professionell städfirma

För en smidigare flytt finns vi som tar hand om din flyttstädning i Vallentuna och ansvarar helt för att överlämna din gamla bostad i toppskick. Fokuser på att njuta av stunden av att flytta till ett nytt hem så fixar vi det mindre roliga. 

Boka flyttstädning i Vallentuna till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Vallentuna får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?