Flyttstädning Vällingby

Har du behov av professionell flyttstädning i Vällingby? Vi på Fede Clean sätter höga standarder och arbetar noggrant för att säkerställa att din bostad överlämnas i utmärkt skick.

Professionell flyttstädning i Vällingby

Med gedigen erfarenhet inom städbranschen har vi utvecklat en klar förståelse för vad som krävs för att utföra en professionell flyttstädning i Vällingby. Vår dedikation till kvalitet och att säkerställa kundnöjdhet har gjort att många av våra kunder framgångsrikt kunnat överlämna sina hem i utmärkt skick till mäklare eller hyresvärdar. Låt oss vara din partner för att göra din flytt mer smidig och njutbar tillsammans med din familj i det nya hemmet.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Trygghetsgaranti

Trygghetsgarantin som ingår i vår flyttstädning ger dig försäkran om att varje detalj kommer att hanteras på ett professionellt sätt. Om den nya bostadsinnehavaren kräver justeringar, täcker garantin alla kostnader och ser till att du kan slappna av och överlämna ditt gamla hem utan bekymmer.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Helt miljösmart

Med oss som din städfirma gör du ett miljömedvetet val. Vi arbetar konsekvent för att minimera vårt klimatavtryck och väljer med omsorg ut miljövänliga städprodukter för att undvika reaktioner hos känsliga personer och främja en hälsosam miljö.

Flyttstädning till ett bra pris

Kostnaden för flyttstädning varierar alltid beroende på olika faktorer, där antalet kvadratmeter i bostaden är den mest signifikanta. För att få snabb och direkt hjälp med att få reda på priset är det bara att ta kontakt med oss.

Din flyttstädning i Vällingby

Vårt engagerade team som utgör din städfirma i Vällingby är redo att erbjuda dig flyttstädning av högsta kvalitet. Skjut inte upp det, boka en tid med oss och låt oss ta fullt ansvar för överlämningen av din bostad, med vår garanti.

Boka flyttstädning i Vällingby till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Vällingby får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?