Flyttstädning Värmdö

Vi på Fede Clean är en kompetent städfirma som tar hand om hela din flyttstädning i Värmdö med professionalism. När du anlitar oss tar vi hand om allt som har med städningen att göra så att du fokuserar mer på din flytt. Välkommen ! 

Trygghet och Garanti

Vår prioritet är att leverera kundnöjdhet, därför erbjuder vi kvalitetsgaranti när du bokar flyttstädning i Värmdö. På det sättet säkerställer du att vi kommer att ansvara för städningen, så om något inte skulle godkännas av hyresvärden eller mäklaren kan vi åtgärda det utan kostnad tills allt godkänns. 

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Värmdö

Att utföra själv flyttstädningen kräver att man vet hur allt ska städas enligt de specifika krav som finns för att få städningen godkänd av hyresvärden eller mäklaren. Om man själv inte kan utföra städningen på ett korrekt sätt kan man bli tvungen att åtgärda felet tills det blir godkänt. Ta hjälp av oss på Fede Clean i Värmdö istället, vi har fler års erfarenhet inom städbranschen och kan erbjuda garanti på flyttstädningen.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Hos oss är det av stor vikt att använda miljövänliga medel, vilket både gynnar miljön och vår egen hälsa. Vi tar hand om hela flyttstädningen med omsorg, där vårt fokus ligger på att inte bara leverera en professionell service utan också beakta miljön och hälsan. 

Vad innebär flyttstädning

Flyttstädning är något man behöver utföra vid en flytt av bostad. Detta innebär att städningen utförs så att allt invändigt och utvändigt blir städat utifrån mäklarsamfundets krav.

Professionell städfirma

Genom att få flyttstädning i Värmdö blir du av med ansvaret av att städa noggrant bostaden som ska överlämnas. Städfirman som du anlitar ber hela ansvaret och garanterar att överlämna bostaden i toppskick utan att du behöver lägga tid på det. 

Boka flyttstädning i Värmdö till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Värmdö får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?