Flyttstädning Vasastan

Se till att få en professionell flyttstädning i Vasastan utfört av våra experter inom städning. Njut av att flytta till ditt nya hem tillsammans med din familj, och lämna allt det tråkiga i professionella händer.

Trygghet och Garanti

Hur fantastiskt är det inte att du får kvalitetsgaranti när du bokar flyttstädning i Vasastan. Detta är för att du ska kunna avlasta dig med ansvar under din flytt och fokusera endast på glädjen av att flytta till ett nytt hem. Vi tar oss ansvaret att överlämna ditt hem i toppskick när det gäller städning. Allt garanti kvarstår tills städningen godkännas av hyresvärden eller mäklaren.

flyttstadning-bromma

Ett tryggt val

Ansvarsförsäkring

100% Garanti

Erfarna Städare

Få hjälp med flyttstädning i Vasastan

Få hjälp med flyttstädning och underlätta din flytt genom att anlita oss på Fede Clean i Vasastan. Du får garanti på städningen och kan dra nytta av den om något behöver åtgärdas. Vi ser till att bostaden blir rent och fräscht och uppfyller de krav när det gäller städning för inlämning av bostaden till hyresvärden eller mäklaren.

flyttstadning-glad-familj
miljo-flyttstadning

Miljövänlig flyttstädning

Att ge miljön en positiv påverkan är något vi fokuserar på när vi städar och använder oss av miljövänliga städmedel. Utöver miljön finns det ännu en bra anledning för oss att använda oss av miljövänliga städmedel, det är att personer med allergier inte kommer att få starka reaktioner.

Vad innebär flyttstädning

Flyttstädning utförs på ett korrekt sätt genom att uppfylla kraven som mäklarsamfundet fastställer är viktigt, på så sätt säkrar man sig att få godkännande på städningen.

Professionell städfirma

Fördelarna du drar nytta av när du anlitar oss för flyttstädning i Vasastan är att du får en lugnare och mer avslappnande flytt, medan våra experter inom städning ser till att din gamla bostad blir rent för inlämning. 

Boka flyttstädning i Vasastan till ett bra pris utfört av proffs!

Vanliga frågor

Finns det garanti på flyttstädnigen?

Ja, vi erbjuder en garanti för vår flyttstädningstjänst. Denna garanti ger dig möjligheten att få kostnadsfria åtgärder vid eventuella fel. Det är viktigt att meddela oss inom tre dagar efter att vi har utfört städningen i ditt hem.

Hur gör jag om jag inte kan vara på plats för att öppna?

Vi har en lösning för alla situationer. Om du inte kan vara hemma när städningen ska påbörjas, kan vi ordna att hämta nycklarna några dagar innan.

Finns det någon försäkring som ingår?

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella händelser som kan uppstå under flyttstädningen.

Finns det garanti på flyttstädning?

Ja, när du beställer flyttstädning i Vasastan får du garanti så att du får möjlighet att få en kostnadsfri åtgärd om det skulle behövas. 

Hur fungerar Rut-avdrag?

När du anlitar oss, kan du dra fördel av Rut-avdrag, där vi drar av 50% av det fakturerade beloppet. Priserna som anges på vår hemsida inkluderar oftast redan Rut-avdraget.

Varje år har du möjlighet att dra av upp till 75 000 kr för Rot och Rut. Det finns vissa skillnader mellan Rot och Rut:

  • Med Rot-avdrag kan du få 30% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rot-avdrag.
  • Med Rut-avdrag kan du få 50% avdrag på arbetskostnaden. Klicka på länken nedan för att se vilka tjänster som kan dras med Rut-avdrag.

Du kan läsa mer genom att klicka här.

När vill du bli uppring?